середа, 23 жовтня 2013 р.

На перетині часу, простору та інновацій

Всеукраїнська науково-технічна виставка молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України» проводиться вже вчетверте. Її організаторами є Національний центр «Мала академія наук України» та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут». Метою виставки є виявлення й підтримки обдарованих дітей, пропагування науково-дослідницької та експериментальної роботи серед учнівської молоді. На виставці-конкурсі було представлено понад 100 робіт здібних старшокласників майже з усіх областей України. Програма виставки-конкурсу передбачала демонстрацію моделей і макетів, стендовий (постерний) захист науково-дослідницьких проектів, лекційні заняття та демонстрації експериментів; зустрічі з науковцями провідних вищих навчальних закладів та установ НАН України.
      Відвідувачі виставки-конкурсу мали можливість ознайомитися з учнівськими роботами за такими напрямами: електроніка та приладобудування; матеріалознавство та перспективні технології; машинобудування; інформаційно-телекомунікаційні системи та технології; екологія та ресурсозбереження; технічна творчість та винахідництво; робототехніка та робототехнічні системи.
      У складі делегації Черкаської області були учні 11-Б класу нашої школи – Олефіренко Микола та Білик Владислав. Юні науковці презентували свої проекти.




Немає коментарів:

Дописати коментар