середа, 19 лютого 2014 р.

Мозговий Сергій - фіналіст Національного туру Міжнародного конкурсу "Енергія і середовище"

Відповідно до наказу МОН України від 27.12.2013 № 1842 "Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2014 рік" підведено підсумки заочного етапу Національного туру Міжнародного конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності "Енергія і середовище" під гаслом "Збережемо енергію - збережемо Планету".

Міжнародний конкурс "Енергія і середовище" проводиться в рамках міжнародної освітньої програми SPARE (міжнародний освітній проект для школярів з питань змін клімату та енергетики) і всесвітньої декади ООН "Освіта для сталого розвитку" з метою пошуку й підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів.

За рішенням компетентного журі з понад 200 учнівських робіт відібрано 28 кращих учнівських робіт для участі в фіналі очного етапу Національного туру Міжнародного конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності "Енергія і середовище".

Фінал Національного туру конкурсу відбувся 17-18 лютого 2014 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України і проходив у вигляді стендового захисту конкурсної роботи.

Черкаську область представляли 5 учнів у трьох номінаціях.

У номінації "Проект з енергозбереження, енергоефективності або поновлюваних джерел енергії (ПДЕ)" виступив Мозговий Сергій, учень нашого класу з роботою: "Виробництво і використання твердого біопалива в житлово-комунальній сфері сільської місцевості". Керівник: Єрмоленко Володимир Олександрович, завідуючий фізико-технічним відділенням Кам'янської районної МАН Черкаської області.


ВІТАЄМО!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар