четвер, 24 січня 2013 р.

Цікавий світ професій !


Тема вибору майбутньої професії дуже актуальна. Ось і ми вирішили присвятити цій темі одну з виховних годин. Всі ділилися роздумами про ту професію, яку хотіли б обрати самі. Ми дізналися, що в світі налічується більше 40 000 професій.
Всі вони різноманітні і потрібні. 




Часто мотиви, які спонукають людину обрати ту або іншу професію, можуть бути дуже різними. Іноді професію обирають тому, що вона престижна, модна або назва її звучить красиво і зовсім, не дивляться на те, чи хочуть, можуть і чи потрібно обрати саме цю галузь трудової діяльності.





Головне, не помилитися з вибором майбутньої професії! Адже вірний вибір конкретної спеціальності для кожного надзвичайно важливий, бо ж більшу частину дня ми проводимо, виконуючи свої професійні обов’язки. І, якщо справа, якій ви, збираєтесь присвятити своє життя, залишить вас байдужим і не стане винагородою за вашу працю, ви приречені на довічну нудьгу, сум і духовну порожнечу. Якщо ми не можемо зробити свій вибір, то на допомогу нам приходить Центр зайнятості. І сьогодні, на нашій виховній годині був присутній Сірченко Сергій Петрович - представник центру зайнятості, який дав нам рекомендації по вибору нашої майбутньої професії. Він поділився з нами літературою, роздав буклети, за допомогою яких ми зможемо не загубитися у великому світі професій, що існують. Сергій Петрович розповів, як уникнути помилок і розчарувань під час вибору майбутньої професії.







Ми бажаємо всім вчасно та успішно обрати свою майбутню професію, яка принесе радість та щастя в житті!


Немає коментарів:

Дописати коментар