середа, 6 листопада 2013 р.

Найважливіший вибір у житті

Ви вже одинадцятикласники. Скоро ти отримаєш атестат , і доведеться приймати рішення про своє майбутнє . Адже можна піти до ВУЗу отримати корисні знання та розширити свій кругозір , піти в ПТУ отримати практичні професійні навички і досвід , якого бракує іншим , або відразу влаштуватися на роботу й відчути незалежність від батьківського гаманця. Який шлях обрати ? Якщо вчитися далі , то як дізнатися , до якої сфери діяльності ти схильний , щоб не помилитися у своєму виборі ? Хто може допомогти тобі з'ясувати , куди йти далі , щоб у майбутньому не заповнити нішу безробітних або працюючих не за фахом?
Степінь хвилювань збільшується щодня. Крім свого власного сприйняття свого майбутнього ви шукаєте поради у батьків, учителів, однолітків. Але це ваше майбутнє і останнєслово за вами.
Щоб не зробити хибний крок, потрібно звернутись до фахівців.
От ми і запросили на таку зустріч Сірченка Сергія Петровича.
Зустріч проходила у вигляді діалогу. сергій Петрович ознайомив випускників з вакансіями на спеціальності по Кам`янському району, звертав увагу молоді на форму власності вузів, до яких вони збираються вступати, відповідав на питання одинадцятикласників.










 

Немає коментарів:

Дописати коментар