вівторок, 26 листопада 2013 р.

Доброта врятує світ

З 25 листопада по 10 грудня 2013 р. в нашій школі проходить акція "16 днів проти насильства", в ході якої проводяться заходи до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом (1 грудня), до Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями (3 грудня), до Міжнародного дня захисту прав людини (10 грудня).
У світі існує багато лиха, воно приносить людям сум, біль. І однією з таких трагедій є тяжка хвороба, що призводить до втрати фізичних можливостей, працездатності. Чи завжди ми помічаємо цих людей, проявляємо повагу, терпимість, тактовність, доброту, щедрість? Із давніх-давен стосунки між людьми, взаємопідтримка, милосердя були основою життя.
Всім знайомий вислів «Чужого горя не буває». Зміст цих мудрих слів пронизує серця як дітей, так і дорослих…
Милосердя, доброта ще з давніх часів були притаманні нашому українському народові, нашій багатій землі. Цілком природнім і закономірним вважалося допомагати знедоленому, поділитися шматком хліба, захистити старість, порятувати хворого, заступитися за скривдженого.
Щорічно в школі проводиться акція "Поспішайте творити добро", яка передбачає збір благодійних коштів для надання допомоги дітям-інвалідам, які є учнями нашої школи.
  Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити у горі й біді – все це притаманне нашій шкільній родині. А тому учнями нашого класу під час акції було зібрано 140 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар